Saturday, 5 May 2012

Assalammualaikum,kepada semua yg ZUREEN kasihi,
Harini Zureen Ada join satu GA yg best gila MELETOP..
GA ni from Miraa Hussin and Amer Corner..Korang nak join tak?
Hadiah dia gila-gila LUMAYAN..
ni senarai hadiah utk top referring sitenya :-

  • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
  • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 3rd top referring site =  Waterproof Lomo
  • 4th place = RM10 topup
  • 5th place = RM5 topup
  • 5 lucky winner = RM3 topup
*Menarik tak? Kalau menarik and korang memang nak join,sila tekan banner tu.
 Syarat-syaratnya ;
  1. Wajib untuk follow blog Miraa Hussin and Amer Corner
  2. Like fanpage kami berdua. Boleh tengok kat tepi blog kami berdua ataupun klik je button like kat atas tu
  3. Copy paste code tu dekat entry korang
  4. Ambil banner bawah ni then letak kat sidebar korang
  5. Pastikan korang bagi link penyertaan bukan link blog










































                     
               












Zureen nak citer sikit pasal blog diorang ni.
Zureen suka sgt lawat blog diorang bab comel,cantik and kemas..
Tutorial from Miraa Hussin pon senang nak faham..
korang jgn lupa jenguk2 kat blog diorang tau.
Doakan Zureen berjaya memenangi LOMO tu tau..
AMIN.